Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
 Topinulin USA

Topinulin USA

1 / 2
Topinulin USA
2 / 2
Topinulin USA

Topinulin USA

(0 recensioner) Recensera
TOPINULIN SUPERNYHET  FRÅN USA SOM ERSÄTTER TOPINULIN AKTIV FRÅN POLEN 60 Kapslar 2 stycken dagligen före måltid = 1 månads förbrukning Samma råvara som i Topinulin Aktiv med tillägg av krom och kisel , som ...läs mer
Lagerstatus
  Finns i lager
255,00:-
Fri frakt på allt
Snabb leverans

TOPINULIN

SUPERNYHET  FRÅN USA SOM ERSÄTTER TOPINULIN AKTIV FRÅN POLEN

60 Kapslar 2 stycken dagligen före måltid = 1 månads förbrukning

Samma råvara som i Topinulin Aktiv med tillägg av krom och kisel , som stimulerar matsmältning och upptag. En full spektrum produkt med hela 90% Inulin. Den tidigare Topinulin från Polen innehåller  70% Inulin .  En klar förbättring eftersom Inulin  är den viktigaste  beståndsdelen i Topinulin.
Avgiftar och återställer de goda bakterierna. Prebiotikan som är välkänd för mag & tarmhälsa , matsmältning och allmänt välbefinnande i hela kroppen. 

Tillverkaren Swanson i USA  garanterar produktens kvalite.Varför heter produkten Jerusalem Artichoke?

Det namnet gavs av en påve på 1700 talet för att jordärtskockan hade räddat hundra tusentals livs genom alla nödåren, den enda växt som trotsat alla pester som drabbat alla skördar så hårt över Europa. Han välsignade den och gav den tillnamnet Jerusalem. Det namnet används i engelska språkbruket än i dag. Innehåller utöver inulin koncentrat med fruktooligosackarider ( FOS ) favoritfödan för alla de mer än 40 goda bakteriestammarna som får en kraftig tillväxt. Förvaras bäst i original burken, ej i direkt solljus, och i rumstemperatur. Lämplig för alla åldrar. Även för gravida och i synnerhet för diabetiker. Stabiliserar blodsockret, tar bort sug efter sött, underlättar viktreducering.

INNEHÅLL
90% inulin rismjöl, magnesium stearat, kisel - Silica, Kapsel av gelatin.

7 fördelar med Jerusalem Artichoke Inulin (Topinulin)

1. Ökar probiotiska nivåer i tarmen för att förbättra tarmens immunitet

Inulin är ett prebiotikum, vilket innebär att det stimulerar tillväxten av gynnsamma bakterier i tarmen, känd som probiotika. Probiotika ger en mängd hälsofördelar eftersom de försvarar matsmältningskanalen mot skadliga patogener. Vänliga bakterier är en viktig aspekt av ditt immunsystem, och att öka antalet har visat sig förhindra infektion och stimulera hela ditt immunsystem . Probiotika hjälper också till att bryta ner mat och eliminera gifter i kroppen.

Genom att konsumera jordskockor i Jerusalem ökar du antalet goda bakterier i kroppen. Detta bekräftades i en 2010 studie publicerad i British Journal of Nutrition. I den här studien drack 66 medelålders vuxna juice som innehöll antingen Jerusalem kronärtskocka inulin eller placebo. Forskare övervakade nivåerna av goda bakterier hos deltagarna och fann att de som tog Jerusalem kronärtskocka inulin hade högre nivåer av Lactobacillus och Enterococcus stammar, som är kända probiotiska stammar . Dessa resultat tyder på att det att ta Jerusalem jordärtskocka inulin kombinerat med ett probiotiskt tillskott som innehåller Lactobacillus och / eller Enterococcus kan leda till förbättrad tarmimmunitet och matsmältningens hälsa.

2. Hjälper till att motverka de negativa effekterna av antibiotika

Antibiotika är kritiska i händelse av ett dåligt fel. De kan emellertid inte skilja mellan välgörande och skadlig tarmflora och slutar med att utplåna en hel del probiotika i tarmsystemet. Detta orsakar mycket säkerhetsskador genom att störa balansen i tarmen. En av de viktigaste biverkningarna av att ta antibiotika är diarré, som orsakas av denna störning, och det drabbar upp till 20 procent av människor som använder antibiotika . Genom att uppmuntra tillväxten av probiotika kan ett prebiotiskt tillskott som inulin från kronärtskocka hjälpa de goda bakterierna i tarmen. Även om det inte kommer att förhindra att bra bakterier torkas ut, fungerar det som bränsle för att odla de bakterier som fortfarande finns där, så att bakterienummer kan återuppbygga snabbare i kölvattnet av en antibiotikakurs.

3. Förbättrar matsmältningen

Jerusalem kronärtskocka hjälper till att förbättra matsmältningen och minska vanliga matsmältningsproblem på flera sätt. För det första, genom att öka probiotiska populationer hjälper det tarmen att bryta ner maten, i sin tur förhindrar eller minskar gas, matsmältningsbesvär och uppblåsthet. För det andra är det en rik källa till tiamin eller vitamin B1. Detta vitamin spelar en roll för att upprätthålla hälsosamma halter av saltsyra i magen, vilket är nödvändigt för den första nedbrytningen av mat i matsmältningssystemet. Brist på tillräcklig saltsyra i magen kan orsaka otillräcklig matsmältning och hämma aktiveringen av kritiska enzymer som spelar en roll i matsmältningen  .

4. Ger en stor källa till fiber och lindrar förstoppning

Jerusalemärtskockor är en fantastisk källa till kostfiber. Att lägga till mer fiber i din diet bekämpar diarré och förstoppning genom att hjälpa till att normalisera tarmrörelser.  Inulin i jordärtskockor lägger bulk till din avföring och fungerar som en avföringsmjukgörare och bekämpar förstoppning. Fiber får dig också att känna dig fylligare längre och gör att din kropp kan ta till sig mer näringsämnen från maten du äter genom att bromsa den totala matsmältningen .

5. Förbättrar absorptionen av kalcium

Förutom fördelarna med fiber för att förbättra absorptionen av näringsämnen, visar forskning att kronärtskocka-inulin också hjälper kroppen att bättre ansluta kalcium i kosten. Genom att öka kalciumabsorptionen främjar inulin bättre ben- och tandhälsa, eftersom kalcium är en viktig beståndsdel i dina ben och tänder . I en liten studie på 13 tonåringar som tog 900 mg kalcium dagligen visade sig att inulintillskott förbättra kalciumabsorptionen med 3 procent .

6. Hjälper till viktminskning och hjälper till att förebygga känslomässigt ätande

Fiber gör att du känner dig fylligare längre genom att absorbera vatten i matsmältningskanalen. Detta kan hjälpa dig att konsumera färre kalorier om du försöker gå ner i vikt. I en studie upplevde deltagare som intog inulin mindre hunger, bättre humör och en allmän känsla av större välbefinnande jämfört med dem som fick placebo . Denna forskning antyder att utöver att minska aptiten kan inulin i kronärtskockor också bidra till att förhindra känslomässigt ätande som leder till viktökning.

WIKLUNDS IMPORT
Strängsereds Sjöryd 102
52391 Ulricehamn

Tel: 070-537 4939
Email: ev.viklund@telia.com

Produkten lades till i vårt sortiment 29-08-2019
Logga in eller skapa ett konto för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Kunder som köpte den här produkten köpte också

Fri frakt på alla produkter!
Betala bekvämt mot faktura, bank eller kreditkort