Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
 Klarin Perfekt

Klarin Perfekt

1 / 1
Klarin Perfekt

Klarin Perfekt

(1 recensioner) Recensera
Klarin Perfekt  30 högkonsentrerade kapslar per förpackning. ARED + mycket mer Utgör den senast uppdaterade versionen i Klarinserien. Sammanställd av experter från institutionerna inom ögon, diabetes, naturmedicinsk kunskap ...läs mer
Lagerstatus
  Finns i lager
249,00:-
Fri frakt på allt
Snabb leverans

Klarin Perfekt 

30 högkonsentrerade kapslar per förpackning.

ARED + mycket mer
Utgör den senast uppdaterade versionen i Klarinserien. Sammanställd av experter från institutionerna inom ögon, diabetes, naturmedicinsk kunskap och forskning m.fl.
De senaste rönen från ny forskning inom flera områden har utgjort grunden för denna nyframtagna naturprodukt. Siktet, har varit att täcka in så många och breda folkhälso problem som möjligt. Däribland, ögon, trånga blodbanor , som skapar näringsbrist, mot sköra blodkärl, diabetiker , allmänna inflammationstillstånd, som kan förebyggas genom dagliga intag av näringsämnen, antioxidanter, vitaminer, mineraler, aminosyror, glutation, Omega 3, torskleverolja - proantocyaner, A&D vitaminer, antocyaner från blåbären, Lutein och zeaxantin från Tagetes, ja alla gåvor, naturen glädjer oss med, samlat, mot så många störningar som möjligt i vår moderna stressiga tillvaro. 

KLARIN PERFEKT: Ett kosttillskott för vuxna. Är en högkoncentrerad blåbärskapsel med högt innehåll av multiantioxidanter, som Antocyaner, Lutein , Zeaxantin, vitaminer och mineraler. Detta kosttillskott kan hjälpa till att bibehålla synorganets vitalitet. Personer som arbetar med dator  eller annat för ögonen krävande koncentrerat arbete kan med fördel använda Klarin Perfekt. Över 1 miljon svenskar är i dagsläget drabbade av besvär med ögonen.

Allt fler människor drabbas av åldersrelaterade ögonsjukdomar så som starr och förändringar i gula fläcken. Med en åldrande befolkning växer siffran lavinartat och ögonklinikerna är hårt belastade.

Det som är anmärkningsvärt och mycket positivt är att naturliga ämnen från bär, grönsaker och fisk ger det bästa skyddet mot ögats åldrandeprocess.

Antioxidanter skyddar ögat

Rätt kost med rikligt intag av antioxidanter kan hjälpa till vid behandling av ögonbesvär och även för att förebygga sådana. Fördelen med dessa ämnen är att de kan intas under en obegränsad tid utan risk för biverkningar. Vår livsstil och diet betyder mycket för att kroppen ska kunna stå emot  försämringar i ögat.å Kroppens celler attackeras hela tiden av fria radikaler, dvs nedbrytande ämnen som orsakar cellskador. 

Dålig cirkulation bidrar till en sämre funktion av ögat

Mängden fria radikaler kan även öka vid t ex rökning, luftföroreningar eller stress. När kroppen inte klarar av att stöta bort dessa så uppstår oxidativ stress – inre stress. Blodkärlen blir sköra, förstoppade och transporten av näring och syre till ögat begränsas.

Kroppen kan försvara sig mot fria radikaler med hjälp av antioxidanter. Antioxidanter och deras funktioner kan liknas vid ett naturligt rostskyddsmedel. Det bromsar själva nedbrytningsprocessen.

Det finns rikligt av antioxidanter i bär, frukt och grönsaker men vi svenskar äter ofta alldeles för lite av dessa nyttigheter och med för liten variation.

Det finns många intressanta antioxidanter och de som följer här har visat sig vara specifikt bra för ögat. Blåbär stärker ögat och ökar cirkulationen i de små kapillärerna.

Ny forskning bekräftar det som varit känt sedan länge att de antioxidativa ämnen som finns i bl a blåbär, är ett mycket effektivt vapen mot nedsatt syn och andra ögonbesvär.

Det är uppseendeväckande att så få skandinaver känner till blåbärets hälsosamma effekter på ögonen. Detta med tanke på att vi bor i ett av de områden där det växer mest blåbär i världen.

Dessutom har det visat sig att den typ av blåbär som återfinns i våra skogar är de mest näringsrika. Blåbär från Norden ger ett 12 gånger bättre oxidativt skydd än rödvin och hela 20 gånger bättre skydd än E-vitamin.

De aktiva ämnena i blåbär kallas för antocyanosider och ger blåbäret dess färg.

Blåbär

Blåbär stärker ögonvävnaden och innehåller mycket A- vitamin som är bra för mörkerseende Antocyanosiderna är några av naturens starkaste antioxidanter och skyddar ögat mot fria radikaler samtidigt som de stärker ögonvävnaden och ökar blodcirkulationen.

Antocyanosiderna har också en anti-inflammatorisk och bakteriedödande effekt. Europeiska experter rekommenderar ett intag av ca 30-70 g färska blåbär varje dag för att ögat ska få en tillräcklig mängd.

Ögonläkare har upptäckt hur effektiva antioxidanterna är i blåbär Hillevi Blomster är en framstående forskare och ögonläkare i Finland som under de senare åren undersökt sambandet mellan oxidativ stress och åldersrelaterade ögonsjukdomar.

Hillevi har upptäckt hur effektiva antioxidanterna är i blåbär och understryker det viktiga i att förebygga ögonsjukdomar och inte bara behandla dem när de är ett faktum.

Lutein är bra för synen och hämmar uppkomsten av problem relaterade till gula fläcken - AMD. Lutein förebygger ögonbesvär Lutein samlas i gula fläcken i ögats näthinna. Lutein skyddar ögat genom att filtrera bort skadligt UV-ljus och fungerar även som en kraftig antioxidant.

Studier har visat att personer med höga luteinnivåer i gula fläcken löper en mindre risk att drabbas av åldersrelaterade ögonproblem. Kroppen kan inte själv tillverka lutein utan det måste tillföras via födan. Lutein finns i äggula liksom i mörkt gröna grönsaker som till exempel spenat.

Enligt senare forskning kan lutein skydda mot grå starr och även mot så kallad åldersrelaterad makuladegeneration (AMD Viktiga antioxidanter för gula fläcken är förutom luteinet, vitamin E, vitamin C, zink och selen. Blåbär [Vaccinium myrtillus] Quercetin är en värdefull antioxidant som tillhör bioflavonoiderna.

Klarin Perfekt plus  med förstärkt blåbärsextrakt, vitamin B2, och zink bidrar till att bibehålla normal synförmåga. Blåbär koncentrerat i extraktform främjar cirkulation i blodkärlen. Vitamin B1, B2, B3, B6, B12 och C samt koppar bidrar till nervsystemets normala funktion.

Vitamin B2, C, E, zink, koppar, och selen är antioxidanter, som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. A och D ca 15% av RDI  anpassad mängd förhindrar brist och upplagring i kroppen.
Lutein: NU med 150% mer  en stark antioxidant som med Zeaxantin måste finnas i gula fläcken, filtrerar bort skadlig UV strålning.  Bildar en skyddande film över näthinnan och gula fläcken.
Antocyaner, stimulerar produktionen av NO - kväveoxid, vilket ger en avslappande verkan på de glatta musklerna i artärerna som då vidgas, och underlättar cirkulationen. Utgör i sig en stark antioxidant, som förstärker övriga närvarande vitaminer, mineraler och antioxidanter.  Antocyanerna  påverkar därför hudens elasticitet, bromsar hudens ålderstecken och rynkbildning.  Näringstillförseln ökar i kapillära blodkärl, i ögongloben, näthinnan, hjärnan och i övrigt allt som är beroende av en god cirkulation. Antiinflammatorisk. 
L - glutation, en förening av tre livsviktiga aminosyror, L- glutation ingår i kroppens egna immunförsvars system, med sin mesta ansamling i ögongloben. Avgiftar mot skadliga molekyler. 

1 kapsel Klarin Perfekt plus ingredienser: 

Extrakt av blåbär (vaccinium myrtillus)  50 mg,  varav 25 % antocyaniner.    Bioflavonoid                              
      
Torskleverolja 250 mg kalljäst raffinerad  med naturligt bildade A och D vitaminer. Omega 3.
                             
l - Glutation, 10 mg, grundlig städare av fria radikaler. Aminosyrekomplex Skyddar omättade fettsyror mot skadlig oxidation. (glutaminsyra, cystein, glycin)

Lutein 20 mg, Zeaxantin 5 mg, karotenoid, från Tagetes erectus, ökar tätheten i färgoptiska fältet, skyddar näthinnan, hjärnan mot skadlig strålning som UV, mot blått ljus, artificiell belysning, arbete framför dator skärm. Verkar även som skyddsfaktor i huden mot UV - strålning. Antioxidant.

Omega 3, 56 mg, DHA min.25 mg, EPA min. 19 mg. Ger näring och skydd mot inflammationer och störningar i fotoreceptionen, ökar blodgenomströmningen till synnerven, samt färgoptiska fältet.

Vitaminer: B1, - B2, - B3, - B6, - B9, - B12, - Vitamin  A, C, E, och D  = 10 vitaminer.

Zink, 10 mg, högvärdig för antioxidanternas samarbete, viktig roll för bildning av proteiner, och enzymer för stabiliserande verkan i nervsystemet.

Selen, 55 mcg spelar en viktig roll i immunförsvaret, motverkar starr, samt skyddar mot oxidativ stress i organens celler, behövs för nybildning och tillväxt av cellerna.
Magnesium 20 mg, Mangan 1 mg, Koppar 1 mg, samtliga viktiga för ett samverkande fungerande immunförsvar och stabiliserande på nervsystemet.

Kapsel: Gelatin från nöt. (ox)  Stabiliseringsmedel (glycerol) Färgämnen (titandioxid,  järnoxid , Karmosin,) Klumpförebyggande medel (kaliumaluminiumsilikat)  Ytbehandlingsmedel (bivax)

Alla komponenter från ARED 2 studien + samtliga näringsämnen ögonen behöver. 


Vitamin B1   1,1 mg    100 % av RDI
Vitamin B2   1,4 mg    100 % av RDI
Vitamin B3 niacin   16 mg N    100 % av RDI
Vitamin B6    2,8 mg     200 % av RDI
Vitamin B12    1 mcg     40 % av RDI
Vitamin B9 Folsyra    200 mcg   100 %  av RDI
Vitamin C 80 mg   100 % av RDI
Vitamin E 12 mg a-Te 100 % av RDI
Zink 10 mg    100 % av RDI
Mangan 1 mg    50 % av RDI
Koppar 1000 mcg    100%  av RDI
Selen 55 mcg    100 % av RDI
Magnesium     20 mg 53 % av RDI
RDI =  % av rekommenderat dagligt intag. RDI enligt ny EU norm

Produkten lades till i vårt sortiment 15-07-2014
Dagny, 01-05-2019
Lider av gula fläcken problem. Redan efter 2 burkar Klarin så kunde jag se en klar förbättring av synen.
Nu tar jag Klarin varje dag och är jättenöjd.

Vänliga hälsningar.
Dagny
Logga in eller skapa ett konto för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Kunder som köpte den här produkten köpte också

Fri frakt på alla produkter!
Betala bekvämt mot faktura, bank eller kreditkort