Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
 Pycnogenol med Vindruvskärneextrakt och grönt te

Pycnogenol med Vindruvskärneextrakt och grönt te

1 / 1
Pycnogenol med Vindruvskärneextrakt och grönt te

Pycnogenol med Vindruvskärneextrakt och grönt te

(0 recensioner) Recensera
Tallbarks Extrakt Med Vindruvskärneextrakt och Grönt te 60 kapslar, en kapsel/dag = 2 månader En ny förbättrad version av tallbark extrakt som innehåller tre super antioxidanter som tillsammans ger en effekt som är ...läs mer
Lagerstatus
  Finns i lager
249,00:-
Fri frakt på allt
Snabb leverans

Tallbarks Extrakt Med Vindruvskärneextrakt och Grönt te

60 kapslar, en kapsel/dag = 2 månader

En ny förbättrad version av tallbark extrakt som innehåller tre super antioxidanter som tillsammans ger en effekt som är större än var och en  för sig.
Pycnogenol Tallbark extrakt               125 mg
Grape Seed Vindruvskärneextrakt    125 mg
Cammellia sinensis (blad) Grönt te   125 mg


Tallbark extrakt.

Klinisk forskning genom 40 år har påvisat:

  • Förbättrad blodcirkulation och förbättrar balansen i blodfetter HDL + LDL
  • Reducering av systemisk inflammation i vävnader
  • Reducerad risk för störningar i blodbanorna - kärlväggarna
  • Stödjer syntesen för nybildning av vävnad och brosk
  • Motverkar åldersförändringar i hela kroppen, hjärna, hjärta, ögon

Enligt forskare är tallbarks extrakt den starkaste antioxidanten jämfört med andra naturliga extrakt från växter.
Främjar cirkulationen i kärl genom avslappning av blodkärlens väggar vilket underlättar cirkulationen i hela kroppen.

De aktiva BIO - flavonerna har antioxidanteffekt och binder sig till kollagen - proteinet vilket ger positiv verkan på hudens elasticitet och styrka.

Skyddar kroppens celler mot oxidativ stress och återställer fria radikaler. Ger harmoni i hela kroppen,
Tallbark extrakt kan förbättra prestationsförmågan hos sportare / idrottsutövare.
Tallbark extrakt innehåller inga förbjudna ämnen för idrottsutövare.

När det gäller välgörande och hälsosamma effekter tar Tallbark extrakt alltid hänsyn till vad naturen kan erbjuda oss. Vem skulle ha gissat att tallar gömmer så många fördelar för en kropp i jämvikt
Tallbarks extraktets effekter har förbluffat många inom vetenskaplig forskning och även människor med egna erfarenheter av dess effekter.
 

Vindruvskärne extrakt

6 utmärkta skäl att äta druvkärnor regelbundet

1. Druvkärnor är rika på antioxidanter

Druvkärnor är rika på föreningar som är kända som fenoler, proantocyanidiner och alfatokoferol, vars antioxidativa effekt kan skydda kroppen från skador orsakade av fria radikaler. De innehåller även en betydande mängd C-vitamin och betakaroten, som är kända för att motverka många av de miljöfaktorer som direkt kan påverka din hälsa.

2. De bidrar till att rena blodet

Tack vare frönas näringsämnen och antioxidantinnehåll kan de också rengöra blodet genom att ta bort restprodukter från läkemedel och andra skadliga element som ansamlas i blodet. Därför är de en lämplig lösning för de som är i riskzonen för hjärtsjukdom, då de bland annat stimulerar god cirkulation och förebygger blodproppar.

3. De minskar effekterna av tobaksbruk

Både rökare och passiva rökare drar nytta av näringsämnena i druvkärnor för att bekämpa de skadliga effekterna från inandning av giftiga föreningar. Tack vare kärnornas förmåga att rena blodet elimineras en stor del av det skadliga avfallet och det bidrar till att skydda kroppen.

4. De är antibakteriella och antiinflammatoriska

De antibakteriella egenskaperna kan hämma mikrobiell tillväxt och förhindra och behandla olika typer av infektioner.
De har också antiinflammatoriska effekter som kan bidra till att minska svårighetsgraden av sjukdomar och tillstånd som:

Artrit

Dermatit

Vätskeretention

Sår

Bihåleinflammation

Urinvägsinfektion

5. De förebygger för tidigt åldrande

Öga och rynkor

En av de viktigaste fördelarna med druvkärnor kommer från deras innehåll av OPC-antioxidanter, som hämmar aktiviteten hos maligna celler. Det förebygger för tidigt åldrande av huden, organ, vävnader och celler. Så när du äter druvkärnor regelbundet håller du kroppen ung, samt undviker rynkor och för tidigt åldrande av huden.

6. De skyddar lungorna

De antibakteriella och antihistaminverkande effekterna av druvkärnor bekämpar allergier samt stärker och skyddar dina lungor för att förebygga infektion och andra sjukdomar som kan försämra deras funktion. Eftersom de också stärker immunförsvaret minskas risken att få influensa, förkylningar och andra tillstånd som är förknippade med andningsorganen.

Hur ska du äta druvkärnor?

Det enklaste är att äta dem i koncentrerade kapslar.
 

Grönt te (Camellia sinensis)

Grönt te är en unik källa till teanin som i sin tur bidrar till nivåerna av GABA i kroppen, ett ämne som fungerar som neurotransmittor i nervsystemet. Teanin ingår därför ofta i produkter för att hantera stress och oro, samt för att främja god sömn. Extrakt från grönt te är även populärt att använda som ett komplement till en bra kost och träning där fettförbränning ligger i fokus.

Om grönt te

Grönt te (Camellia sinensis) kommer från samma tebuske som svart te, men skillnaden ligger i hur man ta tillvara på bladen. Efter det att tebladen skördats upphettas de för att motverka oxidering, vilket gör att den gröna färgen behålls och även näringen bevaras på ett annat sätt. Denna metod medför även att grönt te har ett högre innehåll av en speciell typ av katekiner, så kallat EGCG som är en aktiv substans i grönt te. Inom forskning har man bland annat intresserat sig för hur EGCG kan bidra till att främja fettförbränningen och därmed bidra till viktminskning.

Grönt te är även rikt på antioxidanter, vilka har förmågan att skydda kroppens celler och motverka oxidativ stress. Grönt te är även rikt på aminosyran teanin som främjar produktionen av alpha-vågor i hjärnan, vilket är anledningen till varför man kan uppleva förbättrad mental fokus och lugn när man intar grönt te. Det kan därför vara värt att prova om man känner sig stressad, orolig, har svårt att varva ner och upplever sömnsvårigheter.
 

Historisk bakgrund av grönt te

Teets ursprung går väldigt långt tillbaka i tiden. Gamla skrifter vittnar om hur den kinesiska kejsaren Shennong (2737–2697 f.Kr.) drack den första koppen när man kokade vatten åt kejsaren och det av misstag föll det ner några teblad. Kejsaren Shennong som även var botaniker smakade på den nya drycken och kom att uppskatta den väldigt mycket. Därefter beordrade han att man skulle börja odla tebuskar. Shennong är känd för att ha identifierat många kinesiska örter under hans levnadstid och bidragit till att utvecklat den kinesiska medicinen.

En annan gammal legend talar om hur den indiske prinsen Bodhidharma som på 500-talet reste från Indien till Kina efter att ha konverterat till Buddismen. Under sin meditation upplevde han en enorm trötthet och slet förgrymmat åt sig några teblad som han började tugga på. Tebladen gjorde att han fick lättare att fokusera så han kunde fortsätta sin meditation. Under Tangdynastin (618–906) blev te Kinas nationaldryck. Grönt te har under mycket lång tid varit en del av den dagliga kosten i främst Kina och Japan där det anses vara rena livselixiret. Te i olika former har även en stor plats inom den traditionell folkmedicinen.

Produkten lades till i vårt sortiment 05-04-2020
Logga in eller skapa ett konto för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Kunder som köpte den här produkten köpte också

Fri frakt på alla produkter!
Betala bekvämt mot faktura, bank eller kreditkort