Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
 Kudzu Root

Kudzu Root

1 / 1
Kudzu Root

Kudzu Root

(0 recensioner) Recensera
Kudzu Root En kapsel per dag. En burk innehåller 60 kapslar. 2 månaders förbrukning. En traditionell favorit bland kinesiska herbalists Arbetar för att främja hjärt och leverhälsa Varje kapsel levererar 500 mg ...läs mer
Lagerstatus
  Finns i lager
161,25:-
Ordinarie pris 215,00:- Spara 25%
Fri frakt på allt
Snabb leverans

Kudzu Root

  • En kapsel per dag. En burk innehåller 60 kapslar. 2 månaders förbrukning.

  • En traditionell favorit bland kinesiska herbalists

  • Arbetar för att främja hjärt och leverhälsa

  • Varje kapsel levererar 500 mg kudzu rotpulver

Förbättrar ditt dagliga välbefinnande med det äldre växtbaserade stödet från Kudzu Root!  Kudzu-roten var en av de tidigaste dokumenterade örter som användes i traditionell kinesisk praxis, med registrerad användning från nästan 2000 år tillbaka till den antika växtbaserade texten från Shen Nong. Modern forskning har avslöjat att Kudzu Root har kraftfulla antioxidantegenskaper, ännu kraftigare än vitamin E. Dessa egenskaper gör det till en utmärkt ört för hjärt-kärlunderhåll, leverhälsa och total vitalitet. Nu kan du njuta av de många hälsofördelarna med denna forntida kinesiska växtbaserade tonic med våra 500 mg Kudzu Root kapslar.

5 HÄLSOFÖRDELAR MED KUDZU

För välbefinnandet har örter som maca , ashwagandha och rosmarin länge varit ett sätt att läka alla typer av sjukdomar inklusive premenstruellt syndrom , binjuretrötthet och matsmältningsbesvär . En gammal ört som har vunnit popularitet i väst de senaste åren är kudzu.

"Det är en vinstock," säger Tracy Lockwood Beckerman , registrerad dietist och intern expert på Betches Media . ”Roten, blomma och blad används för att göra medicin.” Kudzu har varit en stapelvara i kinesisk medicin.

Här delar Beckerman några av hälsofördelarna med att ta kudzu. 

1. Det hjälper till med symptom på metaboliskt syndrom

Om du kämpar med metabolsyndrom (som innehåller en massa hälsoproblem som högt blodtryck, högt kolesterol och insulinresistens), kan kudzu vara värt att undersöka. "Kudzu rot extrakt innehåller isoflavoner, som verkar sänka kolesterol, blodtryck, blodsocker och insulin nivåer," säger Beckerman. Men fler mänskliga försök måste genomföras för att veta med säkerhet.

2. Det kan lindra klimakteriet

Går igenom förändringen? Kudzu kunde hjälpa. "När kudzu tas oralt kan det förbättra vasomotoriska symtomresultat (dvs. värmevallningar och nattsvett ) hos perimenopausala kvinnor," säger Beckerman. De nämnda isoflavonerna är det som hjälper till att reglera hormoner och i sin tur hjälper till att bekämpa irriterande symtom som följer med PMS, perimenopause och menopaus .

3. Det kan reglera glukosnivån

Kudzu rot har också visat att hjälpa till att reglera glukos , AKA socker, i blodet, säger Beckerman. En speciell ingrediens i vinrankan som kallas puerarin är vad som leder glukosen att sprida sig bort från fettceller och blodkärl och till andra delar av kroppen där det behövs, till exempel dina muskler.

4. Kudzu har använts för att hjälpa till att behandla alkoholism

En av de mest kända användningarna av kudzu är att behandla alkoholism (detta är vad den ursprungligen användes för i det forna Kina). Även om det inte hjälper till att minska sugen efter en drink eller upprätthålla nykterhet, har små studier  funnit att när man tar kudzu-rotekstrakt, konsumerade tunga drickare mindre sprit än vanligt.
Det är inte känt exakt varför detta fungerar, men det antas bero på att kudzu  ökar i blodflödet , vilket gör att du kan känna alkoholens effekter förr, vilket gör att du kan sluta dricka förr, efter färre drinkar. Det sägs också att minimera symtomen på en baksmälla . Du känner till dem - bankande huvudvärk, lugnande mage och det värsta: kräkningar.

5. Det minskar inflammation

"Det finns antiinflammatoriska egenskaper i kudzu, vilket kan bidra till att minska inflammation i kroppen," säger Beckerman. Inflammation är inte något att ta lätt på eftersom det kan bidra till allvarligare problem som hjärt-kärlsjukdom, diabetes och till och med cancer. Det behandlas vanligtvis med receptbelagda  läkemedel, men kudzu kan vara ett mer naturligt alternativ.

Produkten lades till i vårt sortiment 26-10-2019
Logga in eller skapa ett konto för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Kunder som köpte den här produkten köpte också

Fri frakt på alla produkter!
Betala bekvämt mot faktura, bank eller kreditkort